Rendane jabuke sa keksom i pudignom

Autor martapulman | 21 Okt, 2009

2 jabuke, 8 Petit Beurre keksa, 1 šoljice suvog grožđa, 2 kašike meda, vanilin šećer, 1 puding od vanile.

Jabuke izrendamo. U dno činijice u kojoj ćemo posle služiti poslasticu stavimo do pola rendane jabuke pomešane sa suvim grožđem, stavimo na to kašiku meda, malo vanilin šećera, pa izmrvimo bogato kekse na to. Pokrijemo rendanom jabukom i na kraju prelijemo pudingom od vanile, kojeg smo prethodno skuvali prema uputstvu i koji se malo rashladio, ne potpuno, jer je važno da jabuke prelijemo dok je puding topao.

Recimo ja obično stavljam na svaku jabuku po 4 keksa, ali može i više. Srazmera je ovakva: 1 jabuka-4 keksa-pola šolje grožđa-1 kašika meda. 


0 Komentari and 0 Trekbekovi - "Rendane jabuke sa keksom i pudignom"

 

Dodaj komentar





Zapamti me