Krompir pečen s lukom
Autor martapulman | 19 Mar, 2010(južnoamerička kuhinja)
Nekoliko krompira, 1 veći praziluk, 10 čena belog luka, 4 vk maslinovog ulja, so, biber.
Rernu zagrejemo na 220 stepeni. Krompir oljuštimo i isečemo na kockice. Beli luk očistimo. Krompir i beli pospemo u tepsiju, prelijemo ih maslinovim uljem, posolimo, pobiberimo i rukama ih dobro izmešamo.Stavimo u rernu. U međuvremenu praziluk isečemo na tanke režnjeve i dodajemo ih krompiru tek na kraju, nakon otprilike 15 minuta, jer bi u protivnom izgoreo. Nakon ovoga ostavimo jelo u rerni još nekih 3 minuta.
Now I am going to do my breakfast, later than having my
Autor pastillas comprar 60 pastillas am 06 Sep 2021, 07:02breakfast ciming ovcer again to read other
news.
https://harborbaystorage.net/
pastillas comprar 60 pastillas https://harborbaystorage.net/