Krompir-stek sa senfom
Autor martapulman | 19 Mar, 2010(engleska kuhinja)
1,5 sitnijeg krompira, ½ čaše senfa, 2 vk istopljenog putera, 2 vk maslinovog ulja, 2 vk limunovog soka, rendana kora od 1 limuna, 1 vk origana, 1 mk soli, sveži mleveni biber.
Pomešamo sve sastojke osim krompira i prelijemo to na krompir kojeg smo dobro oprali i isekli na četvrtine, zatim sve dobro izmešamo. Jednu veliku tepsiju obložimo papirom za pečenje, ili čak dve tepsije, stavimo na to krompir tako da sve ostane u jednom redu. Pečemo ih povremeno mešajući ih na 220 stepeni otprilike jedan sat.
sjajno, Marta! bas danas razmisljam sta cu za rucak i pada mi na pamet nesto slicno :) procitala si mi misli ! ;*
Autor nastasja am 19 Mar 2010, 13:46